Bø sommarland Cup 2015

Sesongens høydepunkt!

Fredag 12 juni satte AK-28 sine gutter født 2004 nesa mot Bø i Telemark og sesongens siste turnering og desidert årets høydepunkt! For hva er vel bedre for en gjeng med gutter enn å kunne kombinere håndballmoro med vannsklier og skandinavias største vannpark?? 16 gutter med høye forventninger gledet seg til å dra på turnering!

Kompakt turnering på kunstgress

Bø sommarland cup foregår i Telemarkshallen som ligger like ved Bø i Sommarland. Kampene spilles på kunstgress og gir spillerne litt nye utfordringer når det plutselig blir vanskelig å stusse ballen. Og mellom kampene er veien kort til nærmeste vannsklie som ligger kun hundre meter unna hallen.

Viktig å samle guttene slik at de får i seg litt mat før kamp.

Viktig å samle guttene slik at de får i seg litt mat før kamp.

Turneringen

Guttene spilte 3 kamper på lørdagen og åpnet med en overbevisende seier mot Holum i noe som vel kan betraktes som et lokaloppgjør. I neste kamp mot Skarphedin så ble motstanderen rett og slett for sterke til tross for at guttene spilte nok en god kamp. Dagens siste kamp var nok et lokaloppgjør mot ØIF hvor kampen lenge stod og vippet og der ØIF til slutt trakk det lengste strået. Søndag spilte guttene siste kamp mot Stokke IL og det var nok noen litt trøtte gutter som stilte til kamp kl. 0915 søndag morgen. For det tok litt tid før de helt våknet. Guttene spilte nok en god kamp og kunne fort halt i land seieren med litt bedre marginer på sin side men tapte til slutt knepent.

Ronald tar en peptalk med guttene etter kamp

Ronald tar en peptalk med guttene etter kamp

Opplevelsen

AK-28 dro til Bø sommarland cup med 4 jentelag og 1 guttelag(ca 60 spillere totalt). Det var strålende solskinn fra fredag til søndag, noe som gjorde at turneringen ble en ubetinget suksess for samtlige. Var det ikke spennende kamper i hallen så var det høy aktivitet i parken. Og på kveldene så var det sosial samling på skolen hvor guttene og jentene storkoste seg.

En spesiell honnør til begge J-13 lagene til AK-28 som stilte med to jevne lag hvor det ene ble slått ut i kvartfinalen og hvor det andre laget gikk bort og vant hele turneringen! GRATULERER!!!

Også en stor takk til trenere og ledere som gjør en flott jobb og som reiser på turnering med våre unge lovende:)

Så satser vi på at vi blir enda flere som reiser på turnering til Bø sommarland cup 2016!

Fornøyde gutter etter siste kamp

Fornøyde gutter etter siste kamp