HUMMEL CUP

 

Sjekk ut vår facebookside HER 

 

Påmelding via profixio 

 

AK28 ønsker alle spillere, trenere, ledere og foresatte velkommen til årets Hummel Cup i Kristiansand.

Vi har som mål å skape en så kompakt og god turnering som mulig, ved å tilby et minneverdig sportslig og sosialt opphold i vår-byen Kristiansand. Turneringen, som arrangeres for 49. gang, helgen 3 til 5 mai samler over 2000 spillere og ledere. Vi ser frem til en helg med mange spennende kamper og sosiale aktiviteter, som vil gjøre dette til en hyggelig håndballhelg på Sørlandet. AK28 har de senere år hatt som profil å tilrettelegge for valg av sunne og gode alternativer til frokost, middag og i kiosk under turneringen. Vi håper dere alle vil bidra til at turneringen preges av fair-play, godt humør og gode rollemodeller blant både spillere og voksne på tribunen. Turneringen er klubbens største dugnadsløft gjennom året, og hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten de mange hundre dugnadstimer som blir nedlagt av egne spillere, ledere og foresatte. En stor takk til alle!

Sportslig hilsen AK28
Knut Stormyr og Christian Gunnufsen 

Turneringsreglement

1. Ankomst
Alle lag skal melde seg ved ankomst for registrering og anvisning av overnatting. Fredag kveld: Infosenteret i Gimlehallen Lørdag: Infosenteret i Gimlehallen

2. Kampreglement
NHFs kampreglement og spilleregler gjelder for turneringen .

3. Spillesystem for turneringen
I klassene 7-8 år spilles det kun puljespill . I disse klassene spilles det på liten bane
med små mål , 4 spillere på banen av gangen inklusiv keeper som ikke er fast. I klassene 9-11 år spilles kun puljespill. I disse klassene benyttes det 5 utespillere + keeper, og det spilles på full bane med målforminsker. Øvrige klasser:
Innledende kamper spilles i puljer hvor de 4 beste lagene går videre til sluttspill. De to beste går til A-sluttspill og nummer tre og fire går til B-sluttspill. Dersom det er klasser med bare en pulje , så vil sluttspillet bli satt opp etter andre regler. Ved poenglikhet avgjøres rekkefølgen slik:

1. Poengforskjell i innbyrdes oppgjør
2. Målforskjell i innbyrdes oppgjør
3. Flest scorede mål i innbyrdes oppgjør
4. Målforskjell i samtlige kamper i puljen
5. Flest scorede mål
6. Loddtrekning
Sluttspillet spilles som cup.

I sluttspillet avgjøres uavgjorte kamper ved”sudden death”/ første mål vinner etter dropp fra midten. Kampen skal spilles til avgjørelse faller.

4. Spilletider/Avkast
Spilletid alle klasser 1×18 min. Avkast: Laget som står oppført først, begynner
med ballen. Alle finaler spilles 1×18 min.

5. Kampstart
Alle lag skal være klar ved banen 5 min før oppsatt kampstart

6. Diskvalifikasjon
Dersom en spiller blir straffet med direkte rødt kort i en kamp, gis karantene i påfølgende kamp.

7. Ikke møtt
Lag som ikke møter opp på riktig bane til fastsatt tid, taper sin kamp. Motstander får 2 poeng og 5-0 i målforskjell. For øvrig henvises til NHFs Kampreglement.

8. Baller

Gutter 16 2 Jenter 16 2
Gutter 15 2 Jenter 15 2
Gutter 14 1 Jenter 14 1
Gutter 13 1 Jenter 13 1
Gutter 12 0 Jenter 12 0
Gutter 11 0 Jenter 11 0
Gutter 10 0 Jenter 10 0
Gutter 9 00 Jenter 9 00
Gutter 8 00 Jenter 8 00
Gutter 7 Mykball 00
Jenter 7 Mykball 00

9. Drakter
Ved draktlikhet må det lag som står oppført sist bytte drakter. Husk reservedrakter.

10. Klister
Bruk av klister i klassene 7-14 år er strengt forbudt. Slik bruk medfører utvisning fra turneringen og 1500 kroner i bot. Vannbasert klister er tillatt i klassene J/G 15-16.

11. Jury
Oppnevnes i henhold til NHF’s bestemmelser for turneringer.

12. Protester
Eventuelle protester skal innleveres skriftlig til turneringens sekretariat, undertegnet av begge lags lagleder og kampens dommere(e) senest 15 minutter etter kampen er avsluttet. Protestgebyr 500,- Protesten vil bli behandlet av en fast jury. Dommen er endelig og kan ikke appelleres.

13. Premiering
Alle lag 7-11 får deltakerpremier. I klassene 12-16 er det premier til finalelagene.

14. Ordensreglement
Lagledere som bor med spillerne er ansvarlig for at ordensregler overholdes, og innrette seg etter skolevaktene på stedet. Fremmede har ikke adgang til skolene. Røyking og all bruk av rusmidler er strengt forbudt. Lagene må erstatte evnt skade på inventar. Det skal være ro på skolene kl.2300. Overnattingsstedene må forlates senest kl.1200, om ikke annet er avtalt på forhånd. NB! Alle lag skal melde fra til skolevakten før avreise for felles gjennomgang av lokalene.

15. Ballspill på skolene
Det er forbudt å nytte ball innendørs på overnattingsstedene.

Annen nyttig informasjon

Transport.
Det er lite behov for transport mellom skole, matsal/UIA og spillestedene , Gimlehallen, Spicheren og Odderneshallen. Det er gåavstand på 5-6 minutter. Dersom det blir benyttet spillesteder/skoler utenfor gåavstand , Starthallen og Aquarama , så vil arrangøren sette opp busser for transport . Busstider vil da bli annonsert på nettet og i infosenteret . Gåavstand til disse hallene er ca. 15 minutter. Transportbehov til/fra tog eller ferje, avtales med arrangør eller Infosenter.

Bespisning
Alle måltider inntas i Universitetet i Agders kantine (UIA). Denne ligger kun noen få hundre meter gangavstand fra hovedhallen Gimlehallen. Kantinen har en kapasitet på 800 personer, så her har vi god plass. Se ellers kart for hvor denne befinner seg. Åpningstider for matservering under turneringen:

Lørdag frokost 0630 – 1000

Lørdag middag 1300 – 1700

Søndag frokost 0630 – 1000

Søndag middag 1130 – 1600

Alle som skal spise må vise deltakerkort ved ankomst til spisesal. Spillere og ledere med matallergier, bes om å meddele dette senest 2 uker før turneringen til forpleiningsansvarlig Jan Vidar Josephsen på mail post@sorenbager.no Pizza fredag kveld Alle lag kan forhåndsbestille pizza for bespisning fredag kveld. Dette gjøres ved å bestille på mail til turnering@ak28.no med det antall personer som skal ha pizza. Pizzaen forhåndsbetales til AK28 konto 3000.22.47670

Diskotek
Lørdag 4 mai blir det diskotek i Odderneshallen med DJ Kan kl. 20-23. A-kort gjelder som billett. Deltakere som ikke har A-kort kan kjøpe billetter ved Infosenteret i Gimlehallen. Pris pr billett er kr. 100,-.

Bading
Bading foregår i Aquarama Bad på Tangen i Kristiansand sentrum. Alle som har kjøpt deltakerkort i turneringen får gratis inngangsbillett til Aquarama Bad. Alle andre deltakere i Umbro Cup kan få kjøpt inngangsbillett i Infosenteret i Gimlehallen for kr.100,-. Barn under 11 år må være sammen med en voksen, maks 4 barn pr. voksen. Det går rutebuss fra Spicheren til Kvadraturen Videregående skole ca. hvert 10 min. Det samme gjelder fra Kvadraturen til Spicheren. Det går også turneringsbuss fra Gimlehallen til Aquarama. Se turneringens kjøreplan. Aquarama er åpen fredag kl 0600-2100, lørdag/søndag kl 1000-1800. Inngangsbilletten gjelder for en av dagene.

Overnatting
Alle lag som bestiller A kort med overnatting blir plassert på skoler i umiddelbar nærhet av Gimlehallen. Gimle skole, Presteheia skole og Lovisenlund skole. Det er gåavstand mellom overnattingstedene og spillestedene, Gimlehallen , Spicheren og Odderneshallen.

Priser:
Priser for påmelding er NOK 1.600,- pr. lag.
– Deltakerkort A som gjelder for overnatting fredag til søndag på skole rett ved hallene, frokost og middag på lørdag og søndag, diskotek på lørdag, fri adgang til Aquarama badeland, turneringsgave, samt gratis transport mellom spillestedene og overnattingsstedene er NOK 995,- pr deltaker.
– Deltakerkort B som gjelder for de lag som overnatter på hotell, frokost og middag på lørdag og søndag, diskotek på lørdag, fri adgang til Aquarama badeland, turneringsgave, samt gratis transport mellom spillestedene og overnattingsstedene er NOK 695,- pr deltaker.
– Deltakerkort C lokale lag som ønsker turneringsgave 100.- pr deltaker.
– Deltakerkort D lokale lag som kun vil spille er gratis

Førstehjelp
Det blir etablert førstehjelpsstasjon i Gimlehallen lørdag og søndag. Legevakt i Kristiansand er ved sykehuset, lokalisert på Eg ved vestsiden av elven Otra.

Forsikring
AK28 tar intet ansvar for bortkomne eiendeler fra overnattings- eller kampsteder.

Infosenteret
Fredag 1600-2300: Gimlehallen.
Lørdag 0700-2000 og søndag 0700-1530: Gimlehallen.

Kontaktpersoner
Infosenteret John Øyvind Olsen 971 94 040
Forlegning Christian Gunnufsen 900 50 746
Turneringsledelse Christian Gunnufsen 900 50 746 / Knut Stormyr 906 20490 – mail: post@ak28.no

Viktige telefoner
Kristiansand legevakt 380 76 900
Ambulanse 113
Brann 110
Politi 112
Sanitet/vakttelefon